How music can change your life and work
whammy bar.jpg

WHAMMY BAR !

WHAMMY BAR !

sologitaar.jpg

WHAMMY BAR !  :
Groove Stories over helden van de elektrische gitaar : veranderlessen rondom  leiderschap, creativiteit, innovatie en effectieve samenwerking

Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, B.B. King, Eric Clapton, Carlos Santana, Chuck Berry, Keith Richards e.a. Meesters op een instrument dat vele kleuren en sferen tevoorschijn kan toveren. Soms op een simpel stuk hout met snaren, soms op sophisticated instrumenten met de nieuwste electronica aan boord. Fenders en Gibsons, Yamaha’s en Paul Reed Smith’s : voor eenieder een passend instrument om glorieuze staaltjes soul, funk, blues, rock en jazz vol passie en professionaliteit de wereld in te slingeren. 

De verhalen die de rondte doen over deze classic guitar players zijn niet alleen inspirerend voor musici. Voor iedereen die op zoek is naar inzicht in de werking van veranderprocessen, bezieling, verbinding, het opbouwen van een innovatieve cultuur, spontaniteit, ambachtelijk vakmanschap, creatieve brillantie, professionele samenwerking en effectief leiderschap, bevatten hun verhalen kleine en grote wijsheden die het in zich hebben om het verschil te maken tussen routineus en revolutionair. 

In het programma Whammy Bar !  nemen we kennis van een aantal van deze verhalen. Met live gespeelde fragmenten, en intrigerende muzikale analyses.

Whammy Bar ! : let the masters of electric guitar electrify you, your life and your work.